speciale editie met Wereldhave cover

samenwerking met Wereldhave

Op donderdag 10 oktober 2019 is het boek ‘de kalme professional‘ officieel gelanceerd. Dit event vond plaats op een bijzondere locatie – het WTC op Schiphol. Dit is het hoofdkantoor van Wereldhave. De lancering is een samenwerking met Wereldhave N.V. in de persoon van Saskia Davids. Marcel werkt al 2 jaar met het team van Wereldhave om ze te helpen slimmer in plaats van harder te werken.

speciale editie

Ter gelegenheid van de lancering is er een speciale editie van het boek gemaakt met een cover in de huisstijl van Wereldhave. Deze speciale editie heeft als ondertitel ‘Slimmer werken met meer focus’ en is niet los te koop, maar alleen beschikbaar voor de aanwezigen bij de lancering en de medewerkers van Wereldhave.

Heel veel dank aan iedereen die hierbij was en dit event mogelijk heeft gemaakt. In het bijzonder: Saskia Davids van Wereldhave, het marketing team van Wereldhave voor het ontwerp van de speciale Wereldhave cover, Cees Scholten als uitgever, Bart Morée als vormgever van het boek en Mark Arents voor het maken van de aftermovie die je hieronder kunt zien.

Video verslag

Heb je het boek nog niet? Bestel hem dan nu.