Uitval en verzuim

Heb jij in jouw team of organisatie te maken met uitval door stress, burnout of ziekte? Krijg je hier maar moeilijk grip op?

Wil jij hier graag iets aan doen, maar heb je te weinig tijd om je er goed in te verdiepen? Merk je soms dat je niet precies weet waar je moet beginnen en stel je het daarom steeds uit? Mis je de juiste kennis en ervaring en kun je wel wat hulp gebruiken bij een goede aanpak?

Een integrale aanpak is de toekomst

Je hoort misschien regelmatig over het belang van preventie en een gezonde leefstijl en je leest over thema’s als ‘health & wellbeing’. Af en toe organiseer je een training of een workshop in de hoop dat het iets oplevert. Helaas werkt dat niet echt en is het resultaat op z’n best een goed gevoel dat een paar dagen blijft.

Als organisatie heb je nog steeds te maken met uitval en verzuim, vertraging van projecten, stress en onrust, onnodig gedoe en ontevreden of minder betrokken medewerkers.

Je wilt graag met een gezond en sterk team mooie resultaten halen. Je wilt op een prettige manier samenwerken, met duidelijke afspraken en heldere grenzen. Zo doet iedereen z’n werk met plezier en haalt voldoening uit z’n werk. ’s Avonds kom je met meer dan voldoende energie thuis.

Hiervoor is een integrale aanpak nodig.

De CALM Methode

Wij begrijpen je. Vanuit onze jarenlange ervaring in het helpen van mensen met bovenstaande zaken hebben we de CALM Methode ontwikkeld om organisaties en hun mensen te helpen aan een gezonde werk- en leefstijl om zo optimaal te kunnen functioneren.

Wil je weten of we jou en je team kunnen helpen? Maak vrijblijvend een afspraak.